Det ÄR väldigt vanligt att man har en sida som är lite starkare än den andra. Ganska vanligt. Det förekommer.

Om man är trasig. Överkroppsmåndag. En bröstövning i passet. Många reps så får ta lätt vikt. Den trasiga vänstra axeln ville inte ens ha halva den vikten. Lyckades få upp en 4kg hantel men fick ge mig helt när jag skulle vinkla ut armarna och försöka sänka ner hantlarna. Men vad är väl en bal på slottet? Träna rygg är ändå mycket roligare.

Tisdag hade tröskelintervaller på schemat. Jag föredrar att springa dom flesta intervaller på löpband, då vet jag att jag håller farten hela intervallen, svårare att maska när det tar emot lite.
– 15 min uppvärmning
– 5x6min tröskelintervaller, 2min gåvila mellan varje intervall
– 5min nedjogg (brukar ha 10 men var way past bedtime så kapade lite)
När du springer i tröskelfart vill du inte ringa en kompis. Om din kompis råkar ringa dig så skulle du kunna flåsa fram ett ”håll truten”. Det är inte det snabbaste du kan men det är klart obekvämt. Man blir trött. Tänker att det är skönt att man inte ska behöva hålla det där tempot i 17 mil i september för man har inte en jävla aning om hur jobbigt det kommer bli med 12 000 höjdmeter.

Lämna ett svar