Madeleine Rollenhagen

Jag har arbetat med hälsa och träning sedan fem år tillbaka och förutom att ta emot kunder på Dalarö Gym så studerar jag till fysioterapeut på Karolinska institutet. Har en kärlek till fria vikter och tycker att det är lika viktigt att träna för hälsa som för att utveckla prestation.

Inom träning är jag licensierad personlig tränare, vidareutbildad inom graviditet och postpartum, gruppträning samt yogalärare. I och med min pågående högskoleutbildning till fysioterapeut har jag även stor kunskap inom rehabilitering samt träning i förebyggande syfte.

Träning för mig handlar om balans. Att vara stark, orka jobba uthålligt och inte minst stabilitet och rörlighet. Jag är envis, men glad, och ger sällan upp om jag inte når det jag vill och det plockar jag gärna fram hos dig också.

Helena Starkenberg

Jag brinner för hälsa och träning och har varit aktiv i olika former i hela mitt liv. Under senare år har jag även valt att göra min passion för träning till mitt yrke och utbildat mig till Certifierad Yogalärare, Lic Träningsinstruktör, Lic Personlig Tränare, Lic Kostrådgivare, Hälsokonsult och Lic Medicinsk Tränare.

Jag håller yogaklasser, träningspass och personlig träning för både privatpersoner och företag framförallt i egen regi (via mina företagsverksamheter Blue Zense Yoga & Träning samt Ryttarform) men även i samarbete med andra yogalärare/yogastudios, Dalarö Gym, Dalarö Sportklubb, konferensanläggningar etc.

Min filosofi på träning är ett helhetsperspektiv där kropp, sinne och själ hänger ihop och alla delar är lika viktiga för balans och välmående. Jag tror på variation som en viktig ingrediens för att långsiktigt nå resultat. Träning ska dessutom vara roligt. Min drivkraft är att dela med mig av träningens alla positiva effekter som jag själv har fått uppleva. Hoppas att vi ses!

Blue Zense Yoga & Träning

Ryttarform

Dalarö Surf Point

Mailadress:

helena@yogabluezense.se

 

Cecilia Gransten

Jobbar som legitimerad naprapat både i stan och på Dalarö samt som personlig tränare för prioriterade kunder på Dalarö Gym. Mer än 10 års erfarenhet av träning vid olika typer av smärtproblem samt för friska och smärtfria. Är tack vare mitt jobb som naprapat ständigt uppdaterad på den senaste forskningen om träning. Figurerar som fysio för ett amerikanskt fotbollslag där det både handlar om rehab- och prehabträning för elitidrottare och för glada fritidsspelare. Tränar även gärna med dig som är helt frisk och inte sysslar med elitidrott. Benträning är en favorit – svaga baksidor och rumpor med pyspunka är ett alldeles för stort problem idag och en vanlig orsak till ryggbesvär. Det råder du bot på tillsammans med mig!