Life Fitness Insignia Series, Elevation Series, Hammer Strength och Eleiko - alla som vill träna med bra utrustning är välkomna att träna hos oss.

I vårt gym finner du förstklassig och påkostad utrustning. Här finns maskiner med viktmagasin, plateloaded, kabelmaskiner, rack och riggar, bänkar, hantlar och skivstänger. På konditionsavdelningen hittar du löpband, crosstrainer, cykel, roddmaskin, stakmaskin och trappmaskin.

Varje maskin från Life Fitness Insignia Series har en QR-kod som du kan scanna in i en QR-läsare och få upp videos på övningar du kan göra i just den maskinen.

Dalarö Gym - ett gym nära dig

Dalarö Gym är ett obemannat gym. För att bli medlem krävs det att du har en smartphone och laddar hem appen Parakey enligt instruktionerna du får när du gör ditt köp. Observera att varje medlem måste ha sin egen mailadress, detta för att Parakey-inloggningen är personlig. Vi har i dagsläget tyvärr inte möjlighet att tillhandahålla medlemskap på något annat sätt än via smartphone och Parakey. Insläpp av icke-medlemmar medför en avstägning från gymmet och inga pengar för eventuellt återstående tid eller gånger på ditt kort återbetalas ej.

Vid köp av årskort är uppsägningstiden två månader efter det att bindningstiden gått ut. Sommarkorten har ingen bindningstid utan är avslutade efter det att tiden har löpt ut, du kan ej säga upp dessa i förtid. Vi har ingen åldersgräns för att få träna hos oss men är du under 15 år vill vi att du tränar i vuxens sällskap. Alla gymkorten är personliga och du måste ha en epost-adress samt en smartphone för att teckna medlemskap. Du kan inte dela något av korten med någon annan.

På Dalarö Gym tränar du på egen risk och efter egen förmåga. Observera att lokalen är larmad 23.00-04.30. Om du som medlem dröjer kvar i lokalerna eller öppnar den larmade nödutgången så att larmet går debiteras du kostnaderna för detta. Ingången samt varukylen är kameraövervakade. Övervakningsbilderna sparas i fyra veckor innan de raderas. Ingen del av gymet är kameraövervakat utan enbart entré och varukyl.

Öppettider

Medlemskap

Medlemsavgift 420:- tillkommer först gången du köper kort, oavsett vilket

Årskort

Fri träning under 12 månader

5820:-/år
485:-/mån

Klippkort

10 tillfällen
Giltigt i ett år från inköpsdagen

1255:-

3 månaders kort

Giltigt under 90 dagar

2055:-

Månadskort

Giltigt under 30 dagar

795:-

6 Månaderskort

Giltigt under 6 månadeer

3510:-

Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.